Версія для друку

Онлайн-зустріч із чеськими колегами

5 квітня у відеоформаті пройшла зустріч представників ДНУ із колегами з Карлового університету в Празі (Чехія), де обговорювалися різні напрями співпраці між двома університетами.

Ректор ДНУ професор Сергій Оковитий розповів про освітні програми нашого університету. Проректор з наукової роботи Олег Маренков доповів про напрямки наукової роботи та про досягнення науковців ДНУ.

Зі свого боку, ректорка Карлового університету професорка Мілена Кралічкова запропонувала українським колегам залучити студентів до академічної мобільності та участі в дисциплінах, які викладаються дистанційно та англійською мовою.

Проректорка з питань міжнародної діяльності Карлового університету професорка Маркета Кріжова розповіла про європейський консорціум, куди входить чеський університет. Подібна взаємодія з іншими університетами надає додаткові можливості для посилення освітнього процесу та створення нових наукових проєктів.

Навзаєм про досвід участі нашого університету в проєктах Erasmus+ та можливості впровадження нових проєктів доповіла Тетяна Дубовик, начальниця відділу міжнародних проєктів ДНУ.

В.о. начальника відділу по роботі з міжнародними організаціями та іноземними партнерами Дмитро Меліхов розповів чеським колегам про участь студентів ДНУ в програмах академічної мобільності.

Наприкінці зустрічі ректорка празького університету Мілена Кралічкова наголосила на підтримці України й повазі до українського народу в боротьбі за свободу та незалежність. Було домовлено, що наступна зустріч для конкретних пропозицій щодо співпраці відбудеться уже за два тижні.

Начальниця відділу міжнародних проєктів,
Тетяна ДУБОВИК


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram