Версія для друку

Звернення ректора щодо продовження навчального процесу

Шановні викладачі, студенти та аспіранти!

Шановна університетська родино!

Із 21 березня Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара продовжує навчальний процес.

Ми глибоко переконані, що в умовах воєнного стану кожен з нас має сумлінно виконувати свої обов’язки. Обов’язки перед родиною, перед державою і перед собою врешті-решт. Саме завдяки нашій самоорганізації та взаємодопомозі ми згуртовані, зосереджені на виконанні важливих щоденних завдань та знаходимо час і душевну щирість для тих, хто цього потребує найбільше.

Університет і надалі відповідально виконуватиме всі обов’язки із надання освітніх послуг у повному обсязі. Кожен з нас цілком усвідомлює особливості роботи й навчання в умовах, які нав’язав російський агресор Україні, тож основним проханням до всіх учасників освітнього процесу є дотримання норм безпеки та захисту. Найважливішою цінністю і пріоритетом є життя і здоров’я, пам’ятаймо про це!

Знаю, що протягом цих трьох тижнів, які без перебільшення були найважчими в нашому житті, викладачі й студенти постійно спілкувалися й підтримували один одного. Сподіваюся, що продовження занять багатьом допоможе швидше відновити душевну рівновагу й додасть впевненості у власні сили та допомогу університетської родини.

Зазначу, що протягом усього цього часу ми забезпечували роботу критичної інфраструктури університету, функціонування всіх служб, спокійне проживання студентів в гуртожитках, виконували всі фінансові зобов’язання перед співробітниками, викладачами, студентами.

Ми щиро пишаємося тими викладачами й студентами, які вступили до лав Збройних Сил України та Територіальної оборони, та щоденно дякуємо їм за те, що сьогодні можемо продовжувати освітній процес. Ми віримо в їхню мужність та незламний дух, віримо в нашу Перемогу.

Слава Україні!

Із повагою і найкращими побажаннями

ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram