Версія для друку

Вітання ректора Сергія Оковитого з 8 Березня

Дорогі наші колежанки!

Сердечно вітаю вас із 8 Березня – Святом весни і краси!

 

Так, у країні війна. Згоден, свято не відчувається всією душею, як це було в минулі роки. Але не дамо ворогові забрати у нас нагоду в котрий раз сказати, що ми пишаємося вами, наші любі професорки й доцентки, студентки й аспірантки, бібліотекарки й лаборантки, усі наші шановні співробітниці.

Сьогодні маю честь від імені всіх чоловіків нашого університету висловити захоплення вашими здобутками в мирні часи, до якого додалася щира подяка за вашу стійкість і незламність у непрості воєнні тижні.

Дякуємо вам, що знаходите теплі слова і професійну підтримку для студентів та колег. Пишаємося вашими чуйними серцями, в яких стільки добра для волонтерської допомоги пораненим і біженцям.

Сьогодні на плечі багатьох із вас лягає основна турбота про власні родини, дітей і батьків, адже більшість чоловіків пішли до лав Збройних Сил України чи Територіальної Оборони. І від вашої мудрості, витримки і сили духу залежить сила супротиву всього нашого народу.

Низький уклін нашим відважним захисницям, які на рівних з чоловіками боронять рідну землю від ворога та протистоять агресорові.

Любі колежанки! Бажаю вам миру в країні та злагоди в наших родинах, щоб в наші домівки повернувся сміх дітей та онуків, щоб усі ми були здорові й щасливі!

Ми обов’язково переможемо й зустрінемо весну як годиться: з квітами, посмішками та концертом!

Ректор Сергій ОКОВИТИЙ

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram