Версія для друку

Звернення ректора Сергія Оковитого

Шановна університетська родино!

Сьогодні, перед реальною військовою загрозою, ми дійсно відчули себе родиною, обʼєднаною бажанням протидіяти ворогові, забезпечити порядок у нашому спільному домі – університеті та захистити наших дітей – студентів.

У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара зранку сформовано оперативний штаб для забезпечення діяльності ДНУ під час воєнного стану, визначені функції та зони відповідальності посадових осіб.

Через перевантаження онлайн-комунікацій прийняте рішення відкласти навчальний процес до 1 березня.

Я провів зустріч із співробітниками силових структур, відповідальними за охорону правопорядку в місті та області, для координації наших зусиль та, за потреби, мобілізації технічних ресурсів ДНУ.

Також підписано і доставлено в Державне Казначейство платіжні доручення на виплату заробітної плати співробітникам і стипендій студентам та аспірантам ДНУ.

Окремо хотів би звернутися до студентів, які мешкають в гуртожитках: військовий стан вимагає від вас дисципліни та самоорганізації. Будь ласка, допомагайте комендантам підтримувати порядок, слідкуйте за протипожежною безпекою, будьте уважними до товаришів, підтримуйте один одного морально.

Шановні колеги! Зберігаймо спокій, піклуймося про рідних і близьких, комунікуємо зі студентами та користуємося лише перевіреними каналами інформації.

Ми віримо в нашу Україну, в наші Збройні Сили, в нашу Перемогу!

Ректор Сергій ОКОВИТИЙ

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram