Версія для друку

Студенти вивчали фахові методики подолання стресу

21 лютого з метою розвитку академічної мобільності між закладами вищої освіти студенти другого курсу факультету психології та спеціальної освіти, які навчаються за освітньою програмою «Практична психологія», взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми екстремальної та кризової психології», що відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Під час конференції майбутні психологи ознайомилися з психологічними методами подолання стресу Теодора Хундхаммера – сертифікованого практичного психолога, який проводить власну лікувально-евритмічну практику Bewegte Worte у м. Берн та м. Біль (Швейцарія).

Прослухавши лекцію доктора медицини, психіатра і психотерапевта (FMH), члена Міжнародного дослідницького товариства «Персей» Харальда Хааза (Швейцарія), студенти ДНУ ознайомилися з передумовами та феноменами стресової реакції і забезпеченням балансу завдяки практичним вправам.

Професор Олександр Красильщиков зі Школи медичних наук Університету Науки (Universiti Sains Malaysia) ознайомив студентів з організацією вищої освіти в Малайзії.

Завідувачка кафедри доцентка Олена Диса


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram