Версія для друку

Міжнародна конференція з міждисциплінарних наукових досліджень

Співробітники кафедри загальної медицини з курсом фізичної терапії факультету медичних технологій, діагностики та реабілітації ДНУ взяли участь у Міжнародній конференції Святої Софії із міждисциплінарних наукових досліджень, що проходила з 11 по 13 лютого у Стамбулі (Туреччина).

На форумі Hagia Sophia 4th International Conference on Multidisciplinary Scientific Studies Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, зокрема, представляли лікарі-ортопеди – професор Дмитро Носівець та доцент Олексій Вінник.

До уваги закордонних колег наші науковці представили доповіді з актуальних проблем сучасної ортопедії та травматології, фармакології та клінічної фармакології. А саме: «Порівняльні характеристики способів лікування переломів дистального метаепіфізу плечової кістки» («Comparative characteristics of methods of treatment of distal humerus metaepiphysis fractures») та «Зміни інтрацентральних взаємовідносин між структурами мозку при використанні ламотриджину з анальгетиками» («Changes of intracentral relationship between brain structure background to use lamotrigine with analgesics»).

Зазначимо, що участь у конференціях подібного рівня сприяє професійному та науковому розвитку співробітників Дніпровського національного університету та є важливою складовою для міжнародного співробітництва в сучасних умовах.

Доцентка кафедри загальної медицини з курсом фізичної терапії
Тетяна Турицька


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram