Версія для друку

Zoom конференція «Розширення спортивних горизонтів»

Із 8 по 10 лютого 2022 року в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбудеться круглий стіл «Розширення спортивних горизонтів», організований за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Це І етап реалізації програми Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати Україна»«Змінимо країну разом». Проєкт«Розширення спортивних горизонтів» започатковано Львівським обласним товариством «Гарт», Львівським державним університетом фізичної культури ім. І. Боберського у співпраці із ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки Львівської обласної ради» та ГО «Єврорегіон «Карпати-України».

У межах проєкту із візитом до Дніпра завітають 10 представників кафедр фізичного виховання та керівників спортивних клубів ЗВО Львівської області для обміну досвідом та налагодження співпраці із колегами Дніпропетровської області та ознайомлення зі спортивною інфраструктурою регіону. Круглий стіл у Дніпрі проходитиме за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації та Дніпропетровської обласної ради. У роботі круглого столу візьмуть участь: Вадим Стеценко – голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України; Євген Баженков – директор Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України;Олексій Полторацький – директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Лілія Гиренко – начальниця управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради, а також завідувачі кафедр фізичного виховання ЗВО Львівської та Дніпропетровської областей. проректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Дмитро Свинаренко.

Доєднатися до конференції Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/83863925688?pwd=bmZWWmVGSURGYkFPVnJ3cFdvemRSZz09

Ідентифікатор конференції: 838 6392 5688

Код доступу: 080566

Під час засідання круглого столу розглядатимуться стан та нагальні проблеми фізичного виховання та спорту серед студентської молоді України. Учасники заслухають доповіді: про реформу фізичного виховання майбутніх бакалаврів у вітчизняній вищій школі (завідувач кафедри теорії та методики спортивної підготовки Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту – доктор педагогічних наук, професор Володимир Приходько); досвід Львівщини у державному регулюванні фізкультурно-виховної діяльності ЗВО України; функціонування системи освітянського спорту Львівщини; розвиток фізичного виховання і спорту в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара (завідувач кафедри фізичного виховання ДНУ – кандидат наук з фізичного виховання та спорту,доцент Олексій Горпинич).

Протягом 9-10 лютого учасники проєкту відвідають інші заклади вищої освіти Дніпра, Олімпійський дім Дніпра, а також ознайомляться зі спортивною інфраструктурою регіону.

На наступному ІІ етапі проєкту 16-18 лютого представники кафедр фізичного виховання та керівники спортивних клубів ЗВО Дніпропетровської області відвідуватимуть Львівщину, що також допоможе посилити зв’язки між регіонами.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram