Версія для друку

У ДНУ відбулося щеплення працівників бустерною дозою проти COVID-19

Останнім часом ми щодня спостерігаємо невтішні статистичні дані про поширення коронавірусної хвороби як в Україні (понад 40 тис. зафіксованих випадків за добу), так і загалом у світі. Це спонукає кожного з нас задуматися про власну безпеку й безпеку оточуючих нас рідних, близьких, колег. Адже відчувати себе здоровою людиною – значить жити й працювати в повну міру власних сил.

Сьогодні як ніколи на порядку денному нашого суспільства важливим є питання про вжиття всіх можливих заходів щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби. Особливо це стає актуальним під час появи різноманітних штамів, зокрема «Омікрона», який досить стрімко й впевнено інфікує як дорослих, так і дітей.

У цих складних умовах щеплення проти коронавірусної хвороби є єдиним запобіжником і захистом людини від важких, можливо, й летальних наслідків від інфікування COVID-19.

В університеті, починаючи з весни 2021 року, профспілковою організацією та адміністрацією вживаються всі можливі заходи для створення безпечного освітнього середовища. Для цього вже було неодноразово організоване щеплення проти COVID-19 працівників та здобувачів вищої освіти вакциною Pfizer. Тому зараз в університетському колективі рівень щеплення охоплює 100% працівників.

У січні 2022 року профспілкова організація ініціювала формування списків охочих щепитися працівників бустерною дозою від COVID-19. І вже 4 лютого на базі навчального корпусу №1 було проведене щеплення понад 200 працівників університету. Ми щиро дякуємо за допомогу в проведенні щеплення медичним працівникам та медичному директорові Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Юлії Володимирівні Кузнецовій. Сподіваємося, що незабаром знову організуємо чергову хвилю щеплення.

Голова профспілкової організації,
доцент кафедри східноєвропейської історії
Євгеній Сніда


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram