Версія для друку

61 рік служіння Alma mater

Ректор Сергій Оковитий і голова профспілкової організації Євгеній Сніда від імені усього колективу Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара сердечно подякували Заслуженій працівниці культури України Світлані Василівні Кубишкіній за багаторічне служіння Alma mater та науковій бібліотеці.

Сергій Іванович підкреслив, що Світлана Василівна віддала нашій науковій бібліотеці 61 натхненний рік сумлінної праці, здобувши беззаперечну повагу і визнання колег: «За майже 35 років, що Ви очолювали наукову бібліотеку нашого університету, Ви зробили неоціненний особистий внесок у її розвиток. А Ваші природні витонченість та інтелігентність, відповідальність і наполегливість, доброзичливість і щедрість душі ще довгі роки слугуватимуть прикладом для наступних поколінь співробітників Аlma mater», – зазначив ректор.

За бездоганну роботу і професійні якості С.В. Кубишкіна відзначена багатьма нагородами: почесне звання «Заслужений працівник культури України», Почесна грамота Міністерства освіти і науки, Подяка Кабінету Міністрів України «За багаторічну сумлінну працю», Подяка Прем’єр-міністра України «За особливий вклад в розвиток вітчизняної освіти», відзнака Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність – нагрудний знак «Відмінник освіти».

Аlma mater також гідно оцінила багаторічне служіння Світлани Василівни ідеї збереження інтелектуальних скарбів людства. До 90-річчя університету вона була нагороджена медаллю «За вірну службу ДНУ» та було присвоєне почесне звання «Заслужений працівник університету».

Разом із Світланою Василівною Кубишкіною та її наступницею, Людмилою Миколаївною Лучкою, ректор обговорив сучасні напрями розвитку бібліотечної справи. Зокрема, йшлося про модернізацію роботи наукової бібліотеки ДНУ, затребувані сьогодні форми роботи з читачами у цифровому форматі та європейський досвід функціонування університетських бібліотек. Основним завданням, поставленим перед книгозбірнею, є переведення унікальних фондів в електронний формат.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram