Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №11 газети «Дніпровський університет» за 29 грудня 2021 р.:

«Президентський університет: взаємодія з регіонами». Круглий стіл «Президентський університет – поєднання інноваційних технологій з українськими традиціями та міжнародним досвідом». На базі ДНУ відбулася спільна нарада з Міністерством освіти і науки України та науково-освітянською елітою регіону щодо обговорення концепції Президентського університету.

«Студент року-2021: 5 перемог ДНУ». Четверо студентів та один проєкт Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – серед переможців і лауреатів XI обласного конкурсу «Студент року Дніпропетровщини 2021».

«EcoAirSolution: на варті чистоти повітря». Конференція, присвячена проблемам забруднення повітря в масштабах промислового міста. У центрі уваги – студентські стартапи з моніторингу якості атмосферного повітря.

«Мета співпраці – інтегральна оцінка якості води». Між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара та Центром екологічного моніторингу Дніпропетровської обласної ради підписано Меморандум про співпрацю. У рамках співробітництва поблизу навчально-наукового комплексу «Акваріум» ДНУ на о. Монастирський буде встановлена стаціонарна станція аналізу якості поверхневих вод.

«Студенти ФСЗМК проходитимуть практику в Слобожанській територіальній громаді». Про щорічне стажування студентів факультету систем і засобів масової комунікації у відділі внутрішньої політики виконавчого комітету Слобожанської селищної ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску №11 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram