Версія для друку

Новорічні екскурсії в Палаці студентів

Пригадуєте, на початку навчального року у Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувалися екскурсії-знайомства для першокурсників із творчими колективами Палацу? Саме тоді до колективів прийшли нові учасники – студенти, які забажали приєднатися до нашого вируючого творчого життя. І вже цього грудня вони змогли випробувати свої сили і показати набуті знання, ставши безпосередніми учасниками новорічних екскурсій. Допомагали ж їм уже досвідчені студенти, які багато років займаються у наших творчих колективах.

Екскурсія у «Світ улюблених казок» була скомпонована як подорож із однієї локації в іншу, з однієї казки – в наступну. Так, неабиякий талант проявив студент факультету прикладної математики Іван Дуленко. Займаючись у народній цирковій студії «Радуга», він забажав випробувати себе у якості актора – і неперевершено впорався із роллю головного лісового троля.

Учасники народної студії сучасного вокалу «Мрія» Дмитро Шведов (ФТФ), Світлана Пархомук (ФСЗМК), Анастасія Марфенко та Анна Качуренко (ФФЕКС), Катерина Овечкіна (ФУІФМ) і Валерія Забіяка (ФПСО) не лише співали, а й допомагали як аніматори, граючи з запрошеними дітьми. А Дмитро, який нещодавно увійшов у 20-ку кращих співаків вокального шоу #ЯZIRKA, встигав ще й перевтілюватися на справжнього дракона. А Світлана Пархомук, лауреатка конкурсу «Студент року Дніпропетровщини 2021», спробувала себе у новому амплуа – тільки-но уявіть, у якості ляльковода.

Народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка» зі своїми студентами влаштував справжні новорічні гуляння, супроводжуючи свято танцями народів Півночі.


Цілу низку змагань та випробувань для дітлахів вдалося втілити учасникам народного театру-студії «Маски». Так, студенти Борис Хмеловський, Наталія Лисенко (ЮФ), Дарина Кіліновська, Анастасія Тесленко (ФПМ), Ніка Гальчук та Софія Писна (ФУІФМ) стали не тільки ведучими частини заходу. Дехто зі студенток спробували себе ще й у ролі чарівного магічного дзеркала, що ставило запитання та загадувало загадки дітям.

Не залишилися осторонь і дівчата-учасниці театру танцю LaVie: Софія Буциченко (ФСНМВ) та Олеся Савченко (ФУІФМ). Вони танцювали, грали з дітьми і були постійними помічницями для учасників заходу.

Не можна також не згадати про одного з найголовніших персонажів свята – Святого Миколая, роль якого вже четвертий рік поспіль виконує талановитий студент Олександр Добродомов (ФТФ). Сашко є не тільки постійним учасником науково-практичної конференції «Людина і космос», лауреатом іменної стипендії імені Макарова, а ще є керівником групи у проєкті «Студентська ракета».


Ось так студенти різних спеціальностей Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара змогли віднайти у собі нові таланти, відкрити нові грані та можливості. А найголовніше – вони дарували казку дітям!

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram