Версія для друку

Вітаємо із присудженням Національної премії України імені Бориса Патона

26 жовтня 2021 року відбулося засідання Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки. Рішенням Комітету робота колективу авторів, до якого входить докторка технічних наук, професорка кафедри технології виробництва фізико-технічного факультету Тамара Манько, рекомендована до присудження Національної премії України імені Бориса Патона 2021 року.

Тамара Антонівна є талановитим педагогом і вченим, провідним професором кафедри. Для неї характерні висока працездатність, вимогливість до себе та своїх учнів, інтелігентність у відносинах зі співробітниками і студентами. Завдяки їй заснована і розвивається потужна наукова школа в галузі створення нових високоефективних технологій отримання виробів ракетно-космічної і авіаційної техніки з композиційних матеріалів. Серед учнів Тамари Антонівни доктор, кандидати наук, доктор філософії, лауреат Премії Президента України для молодих вчених.


Логічним результатом фундаментальних та прикладних досліджень є присудження Національної премії України імені Бориса Патона за роботу, пов’язану зі створенням нових зразків ракетно-космічної техніки. Вітаючи Тамару Антонівну з високою і заслуженою відзнакою, бажаємо здоров’я, творчої незаспокоєності, нових успіхів і досягнень.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №661/2021 Про присудження Національної премії України імені Бориса Патона 2021 року за тематикою, що містить державну таємницю.

Фізико-технічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram