Версія для друку

Студент ДНУ – в 20-ці кращих співаків конкурсу #ЯZIRKA

Другокурсник факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем ДНУ, учасник народної студії сучасного вокалу «Мрія» Палацу студентів Дмитро Шведов увійшов у 20-ку фіналістів обласного творчого конкурсу #ЯZIRKA.


Пісенні змагання охопили всю Дніпропетровську область: конкурсні відео надіслали близько 500 учасників. Із них було відібрано 50 кращих, а потім – обрано 20 фіналістів, за яких віддавали голоси шанувальники. Дмитро – єдиний студент технічної спеціальності, який підкорив серця журі вокального конкурсу.


До творчого колективу Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – народної студії сучасного вокалу «Мрія» – Дмитро доєднався навесні 2021 року. Проте у нього за плечима вже є чималий вокальний досвід. Зокрема, займатися академічним співом хлопець розпочав у чотири роки, а в п’ять – грати на фортепіано. Естрадний вокал Дмитро відкрив для себе 2015 року й уже протягом шести років співає на сценах різних масштабних конкурсів і проєктів. Так, 2019 року співак виборов Гран-прі у Болгарії на вокальному конкурсі «Зірка», а в 2020 році, виступивши від імені своєї школи КЗО СЗШ №21, здобув Гран-прі на конкурсі «Зоряне коло». А цьогоріч Дмитро Шведов взяв участь у першому сезоні телешоу «D1 VOICE» на телеканалі D1, де йому вдалося потрапити до фіналу та виступати на гала-концерті.


Фінал обласного конкурсу #ЯZIRKA відбудеться на сцені Дніпропетровського академічного театру опери та балету в березні наступного року. Дмитро вже готує масштабний номер, а ми – слідкуємо і щиро підтримуємо нашого студента програміста-співака!

Палац студентів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram