Версія для друку

Вітаємо небайдужих!

Вітаємо Центр соціальних ініціатив і волонтерства ДНУ та всіх викладачів і студентів, хто за покликом серця завжди відгукується на заклики до добрих справ із Міжнародним днем волонтера!

Дякуємо за те, що у Ваших серцях завжди горить вогонь милосердя та чуйності, а про Ваші добрі справи знає все місто!

З початку бойових дій на Сході України Ви надавали гуманітарну допомогу бійцям у зоні АТО та вимушеним переселенцям в координаційному центрі «Допомога Дніпра».

А ще на Вас завжди з нетерпінням чекали вихованці обласного дитячого будинку «Сім’я», міських дитячих будинків № 1, «Барвінок», міського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, так само як раділи Вашим подарункам і діти міста Красногорівки (Донецька область). Подарунками і словами вдячності Ви намагалися підтримати поранених бійців в обласному військовому шпиталі й лікарні ім. І.Мечникова, а святковими концертами – прикрасити дозвілля мешканців Дніпровського геріатричного пансіонату.

Бажаємо щоб Центр волонтерства та його керівниця і натхненниця доцентка Зоя Бондаренко, нинішня організаторка студентства Дар’я Філіпецька й надалі жили благородними, корисними справами, а до Ваших лав доєднувалися нові покоління студентів – щирих душею, турботливих і небайдужих!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram