Версія для друку

«Ніч молодіжної науки-2021»

10 листопада 2021 року до Всесвітнього дня науки Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України провела науково-популярний захід «Ніч молодіжної науки-2021», у якому взяли участь більше 50 молодих учених з унікальними презентаціями своїх досягнень та наукових здобутків. Серед учасників був і Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара.

На початку заходу учасників привітав заступник Міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов, який побажав реалізації нових ідей та ініціатив.

Найактивнішими учасниками Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара стали учені біолого-екологічного та хімічного факультетів, представники Ради молодих учених ДНУ. А саме: в.о. проректора з наукової роботи Олег Маренков з командою аспірантів, Вікторією Курченко та Олегом Нестеренком, презентували доповідь на тему «Космічна гідробіологія: від Землі до Марса».

Хімічний факультет представила аспірантка кафедри фізичної, органічної та неорганічної хімії із доповіддю на тему: «Квантово-хімічна характеристика хітозан-уронатних полісахаридів». Після завершення заходу учасники отримали сертифікати. Також Рада молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України відзначила Подякою Дніпровський національний університеті мені Олеся Гончара за талановитих науковців та їхні змістовні виступи.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram