Версія для друку

Подяки найактивнішим студентам

16 листопада, напередодні Міжнародного дня студента, в університеті відбулося нагородження студентів, які брали активну участь в громадському житті університету, національно-патріотичних і культурно-естетичних подіях, креативних проектах, волонтерській роботі.

Директор Центру гуманітарних проблем освіти та виховання молоді, професор Валентин Іваненко вручив подяки Вадиму Вакалу (факультет медичних технологій діагностики та реабілітації), Олені Волковій (хімічний факультет), Олегу Кавуненку (історичний факультет), Вікторії Марченко, Дарії Філіпецькій та Вікторії Штагер (факультет психології та спеціальної освіти).

Протягом минулого і нинішнього навчальних років нагороджені студенти були задіяні у багатьох гуманітарних заходах. Це, зокрема, – поетичні читання до річниць з дня народження Тараса Шевченка і Лесі Українки; церемонії вшанування пам’яті героїв Другої світової війни та випускників університету, загиблих під час бойових дій на сході України; тематичні відеофільми, створені Центром й розміщені на сайті YouTube; психологічні тренінги на теми протидії булінгу і шкідливим звичкам; доброчинні справи, ініціаторами яких є студенти-волонтери; популярні нині дистанційні просвітницькі лекції на тему збереження здоров’я.

Студенти також отримали на згадку про пам’ятну подію книги «А найбільша гордість університету – його люди» і «Університет поетичний» та ювілейну монету, випущену до 100-річчя університету.

Валентин Іваненко відзначив ініціативність й високий рівень активності і культури студентства, яке є справжнім авангардом українського суспільства. Він щиро побажав міцного здоров’я, успіхів в навчанні і творчості та здійснення всіх мрій.

Висловивши жаль, що креативні і сповнені планів студенти вимушені вчитися дистанційно, Валентин Васильович закликав молодь поширювати серед однолітків інформацію про важливість вакцинації від коронавірусної інфекції. Адже це допоможе швидше відмовитись від карантинних обмежень і повернутися до навчальних аудиторій.

Сергій Ляпін,
старший лаборант Центру гуманітарних
проблем освіти та виховання молоді


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram