Версія для друку

Студенти ДНУ долучилися до Міжнародного пленеру «Бещади 2021»

Студенти кафедри образотворчого мистецтва та дизайну факультету української й іноземної філології ДНУ взяли участь у Міжнародному пленері «Бещади 2021» в місті Полянчик, що у Польщі.


Делегація з Дніпра перебувала в Польщі з 27 жовтня по 4 листопада у складі шести студенток: Вікторії Кабаченко, Дар'ї Ялової, Катерини Галінської, Ксенії Пені, Юлії Кириченко та Софії Міхєєвої і викладачів – завідувача кафедри Віктора Олексійовича Корсунського та старшої викладачки Євгенії Олександрівни Бурчак.

Представники ДНУ відвідали культурну екскурсію до художнього музею м. Санок, де знаходяться експонати на тему історії регіону, релігії та творчості художника Бекінського, а також оглядали гірські краєвиди. А також ознайомилися з особливостями мистецьких робіт регіональних майстрів, виконували творчі завдання та допомагали в організації виставки на базі творчої Фундації «Шептуха».


Студентки ДНУ разом з викладачами створили розпис стіни відповідно до стилістичної візуалізації закладу, зобразивши котів у рослинному середовищі. Презентували власні роботи та отримали дипломи за участь у міжнародному пленері.

Студентка факультету української
й іноземної філології
та мистецтвознавства
групи УД-18
Вікторія Кабаченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram