Версія для друку

Запрошуємо на День кар'єри ЄС!

Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадян взяти участь в онлайн-заході «День кар’єри ЄС», що відбудеться в м. Дніпро 11 листопада 2021 року. Співорганізаторами події є Інформаційний Центр ЄС у місті Дніпро, що базується у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.

День Кар’єри ЄС реалізується в рамках проекту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні». Захід відбувається щорічно у більше ніж 15 містах України протягом останніх п’яти років.

День Кар’єри ЄС – це серія публічних заходів, де представники Мереж ЄС та всі активні та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участі у програмах ЄС для розвитку нових бізнесових та освітніх можливостей, обговорити тренди на ринку праці, зокрема щодо знань та навичок, які потрібні молодій людині, щоб зробити успішну кар’єру.

Під час заходу гості дізнаються: про поширення принципів та підходів Європейського Союзу у сферах молодіжної зайнятості, навчання протягом життя, а також пріоритетів соціального та економічного розвитку ЄС; про кращі практики взаємодії вищих навчальних закладів із роботодавцями для прогнозування потреб у знань і навичках; обговорять сучасні тенденції на ринку праці та ті знання і навички, яких очікують роботодавці від майбутніх працівників; тренінги допоможуть учасникам розвинути soft skills, наприклад, навички комунікації, співробітництва, самопрезентації та пошуку роботи, емоційного інтелекту тощо.

Відкриття «Дня кар’єри ЄС» – 11 листопада, 14:00.

Панельна дискусія: «Професійний розвиток та європейська інтеграція»

Модераторка: Реджа Марія, керівниця Інформаційного Центру ЄС у місті Дніпро.

Спікери:

1. Уповноважена особа від Представництва Європейського Союзу в Україні.

2. Оковитий Сергій, ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

3. Задорожній Ігор, начальник відділу інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю Кам’янської міської ради.

4. Коренькова Ганна, начальниця відділу організації профорієнтації Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

5. Рудік Олександр, доцент кафедри історії та політичної теорії НТУ «Дніпровська Політехніка», випускник проєкту EuroTeam.

Посилання на реєстрацію:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHlwFm-KsUq0FIKdBURrhXUAfeagbPsHNdyLEFI7quVDOhjg/viewform

Лінк прямої трансляції:

Join Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/88059930380

Meeting ID: 880 5993 0380

Passcode: 111121

Програма заходу

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram