Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №9 газети «Дніпровський університет» за 29 жовтня 2021 р.:

«Пам’ятаємо, шануємо, пишаємося». До Дня захисників і захисниць України в університеті відбувся традиційний мітинг-реквієм біля меморіалу загиблим випускникам ДНУ на Сході України. Учасники заходу згадували героїв та дякували волонтерам університету.

«Свято мистецтва і космосу: унікальний парк художніх ракет». У рекреаційній зоні ботанічного саду ДНУ відкрилася виставка артракет. Ініціатор креативної акції – громадська організація «Асоціація Ноосфера», партнер ДНУ. Відвідувачі можуть оглянути 23 півтораметрові скульптури ракет, декоровані на теми української культури й історії, до 1 грудня 2021 року.

«Уперше в історії ДНУ». Уперше в історії університету вчену раду очолила жінка. Під час консолідованого голосування колектив підтримав професорку, докторку філологічних наук, деканесу факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Ірину Попову.

«Практика на півдні Італії для студентів ДНУ». Відтепер студенти ДНУ матимуть чудову можливість проходити практику на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу в Італії. Угоду про це уклали на кафедрі харчових технологій з президентом Асоціації UMC-Italy Паоло Брешіа.

«Джерело дослідження історії альма-матер». Газета «Дніпровський університет» відзначила 90-річний ювілей. Цікавий огляд видання за всі роки існування та раритетна знахідка – перший випуск газети 1931 року – у розповіді співробітниць наукової бібліотеки ДНУ Людмили Лучки та Марини Заріпової.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 9 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram