Версія для друку

Виїзне засідання Ради молодих вчених на базі «Акваріуму» ДНУ

12 жовтня на базі навчально-наукового комплексу «Акваріум» Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося традиційне виїзне засідання Ради молодих вчених Дніпропетровської області. Цього разу зустріч пройшла у змішаному форматі – всі вакциновані учасники із дотриманням карантинних вимог змогли відвідати засідання офлайн, а для колег, які не змогли бути присутніми, велась трансляція в Zoom.


Учасники обговорили нагальні питання роботи Ради молодих учених області. В.о. проректора з наукової роботи, кандидат біологічних наук ДНУ, доцент Олег Маренков провів майстер-клас з написання запитів на державне фінансування науково-дослідних робіт, поділившись успішним досвідом участі в конкурсних відборах проєктів молодих науковців. Також Олег Миколайович поділився досвідом керівництва науково-дослідними роботами молодих учених НДЛ, де вже четвертий рік виконуються наукові дослідження з біології.


Директор «Акваріуму» Микола Єрух провів розгорнуту екскурсію в комплексі та ознайомив учасників заходу з прісноводними рибами, черепахами і крокодилом. Також усі охочі змогли потрапити за лаштунки експозиції та погодувати риб центрального 100-тонного акваріуму.

Науково-дослідна частина


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram