Версія для друку

Співпраця ЗВО: нові можливості для студентів і викладачів

Академічний обмін, спільне викладання гуманітарних, природничих, технічних та соціально-економічних дисциплін, розширення вибору науково-методичних та періодичних видань – такі можливості для студентів передбачаються договором про співробітництво між Дніпровським національним університетом імені Олеся Гончара й Університетом митної справи і фінансів, який підписали два ректори.

Ректор ДНУ професор Сергій Оковитий та ректор УМСФ кандидат юридичних наук, доцент Дмитро Олександрович Бочаров учора обговорили спільні інтереси в галузі освітньої, наукової та навчально-методичної роботи та уклали рамкову угоду про співробітництво між університетами.

«Світова практика демонструє, що ефективна робота над масштабними проєктами можлива лише за кооперації кількох потужних партнерів, тому ми сьогодні обговорюємо перспективи проведення спільних наукових досліджень. Викладачі та науковці отримають ширші можливості для проходження стажування і підвищення кваліфікації на кафедрах університету-партнера, організації і участі в наукових конференціях, публікації результатів досліджень. Ми прагнемо досягти такої синергії у стосунках з іншими ЗВО, від якої виграють і студенти, і викладачі, а регіональне освітнє середовище стане привабливішим для випускників шкіл Дніпра та області», – зазначив Сергій Іванович Оковитий.

Перший проректор, голова вченої ради УМСФ професор Віктор Ченцов як перший крок до реалізації угод презентував колегам низку підручників, навчальних посібників та монографій, які символічно у Всеукраїнський день бібліотек передали до Наукової бібліотеки ДНУ.

Навзаєм ректор Сергій Оковитий передав до книгарні УМСФ серію ювілейних видань ДНУ.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram