Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №8 газети «Дніпровський університет» за 29 вересня 2021 р.:

«Гончарівський університет – моя доля». Цього року студентство ДНУ поповнилося майже 2000 першокурсників. Щоб стати повноправними студентами, вони мали пройти традиційну урочисту посвяту біля Палацу студентів.

«Навчаючи, навчаємося». Підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників є важливою передумовою професійного розвитку. Усе, що стосується цього питання, а саме види, обсяги підвищення кваліфікації, процедура її зарахування роз’яснює проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Свинаренко.

«Через терни вгору… до зірок, або Деякі особливості реалізації освітньо-наукового проєкту “Студентська ракета”». Про повний цикл розробки та унікальні запуски надлегких ракет студентами ДНУ розповідають ментори проєкту Олексій Кулик та Світлана Клименко.

«Відзнаки Національної академії наук України». На початку навчального року науковці ДНУ отримали почесні нагороди від Придніпровського наукового центру НАНУ, з яким вони співпрацюють над вирішенням актуальних регіональних проблем.

«Безперервний професійний розвиток – тренд сучасності». На факультеті медичних технологій діагностики та реабілітації облаштовується мультимедійна студія для професійної підготовки контенту дистанційної освіти та занять онлайн з медичного напряму та соціальної роботи. У матеріалі – детально про проєкт «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку громад на сході України», що реалізується за підтримки уряду Німеччини.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 8 газети «Дніпровський університет».

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram