Версія для друку

Палац студентів приймав учасників проєкту «AUталанти-митціUA»

У рамках проєкту, спрямованого на розвиток художніх здібностей дітей із аутизмом, у Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулися уроки малювання для дітей та молоді. Проєкт реалізується за підтримки Українського культурного фонду.


Малювання – один з найдієвіших засобів корекційної роботи, що сприяє розвитку творчого потенціалу, розвиває моторику і координацію рук. Це найбільш приємний і комфортний спосіб для самовираження і взаємодії із зовнішнім світом.


Майстер-клас із пісочної анімації як заключний етап заходів у рамках інклюзивно-мистецького проєкту «AUталанти-митціUA» відбувся 25 вересня саме в Палаці студентів. Вікторія Немченко відкрила дітям із аутизмом деякі секрети незвичного ремесла і показала, що малювати можна не лише на папері. Перед початком занять викладачка Вікторія Рудольф провела оглядову екскурсію старовинним палацом, аби діти мали змогу більше роздивитися архітектуру, декор. Учасники заходу створювали свої художні шедеври у гарних залах Палацу.

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram