Версія для друку

Проєкти Євросоюзу для студентів ДНУ

27 вересня до Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара з робочим візитом завітала радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова.

У рамках зустрічі з ректором ДНУ Сергієм Оковитим були окреслені перспективи розвитку на 2021-2022 рік Інформаційного Центру ЄС у місті Дніпро, що базується на базі наукової бібліотеки ДНУ. Пані Давидова відзначила високий рівень проведення заходів на базі ДНУ, що присвячені популяризації європейських цінностей та висвітленню питань євроінтеграційних процесів в Україні. Зокрема, йшлося про «Школу молодого дипломата: З Європою в майбутнє!», організовану для школярів області в лютому та березні 2021 року в онлайн-форматі.


Серед масштабних заходів, запланованих на базі Інформаційного Центру, слід відзначити «День кар’єри ЄС», який відбудеться в онлайн-форматі 11 листопада 2021 року.

Уже 14 років поспіль Інформаційний центр ЄС у місті Дніпро, що базується на базі наукової бібліотеки ДНУ, плідно співпрацює із Представництвом Європейського Союзу в Україні та є осередком просвітницької діяльності з питань євроінтеграції. ДНУ є єдиним ЗВО в регіоні, що має повномасштабний Інформаційний Центр, де кожен охочий мешканець області та міста може отримати інформацію щодо програм співробітництва Україна-ЄС. Зокрема, для студентської молоді актуальними залишаються участь у грантових програмах за фінансування європейських інституцій – «Креативна Європа», «Еразмус+», «EUStudyDays».

Завідувач кафедри міжнародних відносин,
д-р політичних наук
Ігор Іщенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram