Версія для друку

Студенти ДНУ проходитимуть практику на базі Національної гвардії України

Факультет систем і засобів масової комунікації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара уклав довгострокову угоду про практику для студентів факультету з Центральним територіальним управлінням Національної гвардії України.


У церемонії підписання взяли участь декан факультету систем і засобів масової комунікації професор Володимир Демченко та офіцер пресслужби Центрального територіального управління Національної гвардії України Сергій Шенклян. Угода узгоджена з керівниками обох установ – ректором ДНУ професором Сергієм Оковитим та начальником Центрального територіального управління Національної гвардії України генерал-лейтенантом Володимиром Гордійчуком.

«З військовими організаціями наш факультет працює вперше, тому вирішили надати події урочистості, – наголосив Володимир Демченко. – Зазначу, що без практик в установах, де по-справжньому зацікавлені в наших студентах і в тому, щоб вони набули цінних фахових навичок, окрім здобутих в університеті, нам не обійтися».


Капітан Сергій Шенклян як ініціатор взаємодії вважає, що угода стане передумовою вигідної співпраці для обох сторін. «Пресслужба Національної гвардії України сьогодні дуже розгалужена. Нині ми змінюємо стереотипи про те, що правоохоронна структура – закрита й про неї широкому загалу майже нічого невідомо, – зазначив Сергій Сергійович, випускник ДНУ 2012 року. – Сьогодні життя війська скрізь на перших шпальтах. Ми знімаємо художні фільми, беремо участь у зйомках, висвітлюємо і власну повсякденну діяльність. Роботи в нас багато, вона цікава і різноманітна, тож буде цікавою студентам-практикантам. Сьогодні маємо багато викликів в інформаційному просторі, оскільки є і позитив, і негатив. І на все це потрібно реагувати, правильно вибудовувати комунікаційну стратегію».

Практиками на базі Центрального територіального управління Національної гвардії України будуть опікуватися завідувачі випускових кафедр.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram