Версія для друку

Привітання ректора з Днем знань

Шановні викладачі, студенти та аспіранти!

Щиро вітаю вас із Днем знань! Початок нового навчального року завжди надихає велику університетську родину на реалізацію амбітних планів і перспективних проєктів, наповнює енергією молодості та об’єднує радістю зустрічі після канікул.

Ми радо приймаємо першокурсників, які обрали наш університет для втілення своїх прагнень на шляху до самовдосконалення, омріяної кар’єри та щасливого життя. Прагнемо допомогти їм стати успішними, визначити саме той профіль в обраній спеціальності, що дозволить максимально реалізувати їхній потенціал, та формуємо таку академічну атмосферу, яка допомагає розкривати таланти і здібності молодих людей.

Минулий навчальний рік став викликом не тільки для України, а й усього світу, і наш колектив гідно прийняв його: ми забезпечили високий рівень освітнього процесу онлайн, здобули вагомі результати в науковій роботі вчених і студентів, опанували сучасні формати реалізації мистецьких та просвітницьких акцій. Сьогодні весь університет – викладачі, співробітники, адміністрація, здобувачі освіти – працює над тим, щоб створити в ДНУ безпечне освітнє середовище.

Упевнений, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара й надалі продовжуватиме кращі традиції, започатковані нашими видатними науковцями і педагогами, втілюватиме модерні освітні практики відповідно до трендів сучасності, гідно представлятиме вітчизняну науку й освіту на міжнародному рівні.

Від душі бажаю вам міцного здоров’я, невичерпного натхнення для роботи й навчання, сімейного затишку, всім нам – миру на рідній землі!

Ректор Сергій Оковитий


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram