Версія для друку

ДНУ запрошує на книжковий фестиваль Book Space

Уже вдруге Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара виступає партнером найбільшої книжкової події сходу України – Book Space Fest– книжкового фестивалю із постійним фокусом на інноваціях у книговиданні.

Цьогоріч ІV Міжнародний книжковий фестиваль Book Space проходитиме з 3 по 5 вересня на набережній Дніпра – Фестивальному причалі та інших партнерських локаціях. Масштабний захід, що є частиною програми «Культурна столиця», запропонує дніпрянам близько 150 фестивальних подій (дискусії, лекції, презентації, зустрічі з авторами, воркшопи, поетичні читання, музичні події) та дев’ять спеціальних програм і проєктів, об’єднаних фокусною темою «Нова близькість/New Intimacy». Понад 250 запрошених гостей фестивалю – письменників, журналістів, соціологів, філософів з України, Бельгії, Гани, Греції, Туреччини, Філіппін та Фінляндії обговорюватимуть нову форму близькості, яка виникає на тлі масової ізоляції, закритих кордонів, втрат і тривожної невизначеності у часи нашої пандемічної реальності.

Також у межах фестивалю працюватиме павільйон наукової бібліотеки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, де демонструватимуться унікальні видання, що зберігаються у фондах ДНУ.

Завітайте до нашого павільйону та ознайомтеся зі шляхом, який пройшла книга, – від справжніх раритетів до сучасних примірників.

Докладно про програму фестивалю дізнавайтеся за посиланням: https://bit.ly/3iSI89Z

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram