Версія для друку

DNU_weekend допоміг абітурієнтам із вибором

Студенти університету в затінку ботанічного саду зустрічали вступників, які перед визначенням пріоритетності заяв (що не можна потім змінити!) вирішили переконатися, що наш університет – найкращий. Тим, хто вже визначився, студенти пропонують унікальну послугу – одразу в ботанічному саду позначити пріоритети в електронному кабінеті вступника.


В імпровізованому кінозалі просто неба – серіал «Друзі» із вічною темою кохання і взаємин у молодіжній компанії. На фудкорті – смаколики, вода, чай та кава. А спокійні шахи цього разу користувалися більшою популярністю, ніж спортивні ігри. Хоча були й абітурієнти, охочі до волейболу.

Павло Усенко приїхав з Новоолександрівки, хоче вивчати філологічні науки, зокрема, перевагу віддає англійській мові та літературі. «Я побачив рекламу DNU_weekend у соціальних мережах і приїхав поспілкуватися зі студентами свого майбутнього факультету та просто гарно провести день», – говорить Павло. Заступниця декана факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Вікторія Зайцева познайомила юнака із перевагами навчання в ДНУ та зі студентками факультету.


Завітав до ботсаду й чималий гурт випускників Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу. Після спілкування із завідувачкою кафедри харчових технологій Наталією Кондратюк, абітурієнти остаточно визначилися продовжувати за скороченою формою навчання на хімічному факультеті за спеціальністю 181 Харчові технології. Студенти з факультету прикладної математики тут же допомогли абітурієнтам подати заяви.


А три подруги з 57-ої гімназії – Мілена Мартиросян, Вікторія Грудецька та Уляна Хоміч – обрали різні спеціальності. Мілена хоче вступити на прикладну математику, адже в школі полюбляла фізику та математику. Говорить, що після розмови зі студентами навіть трохи заспокоїлася, адже вони переконали, що її високих балів сертифікатів ЗНО має вистачити для зарахування на бюджетну форму навчання. Вікторія обрала для себе майбутньою професією роботу правника, вона прагне працювати з різними людьми та допомагати їм у вирішенні проблем. А Уляна мріє працювати на каналі 1+1, тому обирає факультет систем і засобів масових комунікацій.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram