Версія для друку

У ДНУ пройшов круглий стіл «Актуальні проблеми державотворення»

На кафедрі теорії держави і права, конституційного права та державного управління юридичного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся регіональний круглий стіл «Актуальні проблеми державотворення», присвячений 25-річчю прийняття Конституції України.


У заході взяли участь науковці закладів вищої освіти Дніпровського регіону, які займаються дослідженнями сучасних проблем конституційного устрою і публічного управління. На круглому столі розглядалися не тільки питання зміни Конституції після 2014 року, коли був розроблений план структурних перетворень системи публічного управління, а й проблеми теоретико-методологічного характеру, як-то: зміни сутності держави і управління в умовах глобалізаційних процесів, ефективності реформ, що останнім часом проводяться в Україні, а також подальших напрямів формування публічного управління в умовах децентралізації.

За результатами круглого столу, передбачається видання збірника статей у рамках щорічних круглих столів, що проводяться на кафедрі теорії держави і права, конституційного права та державного управління з 2015 року.

Юридичний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram