Версія для друку

Гала-концерт «Музичного сузір’я України – 2021»

24 червня на площі перед Палацом студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся гала-концерт V, ювілейного, Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Музичне сузір’я України – 2021».

У гала-концерті взяли участь не лише переможці 2021 року, а й лауреати минулих років. До Палацу студентів завітали колективи та виконавці, володарі перших премій фестивалю з різних міст України: Донецька, Києва, Запоріжжя, Кривого Рогу та Харкова.


Загалом, цього року фестиваль проходив у три етапи. Так, 20 травня фестиваль став одним з переможців конкурсу творчих проєктів «Культурна столиця» 2021 року за підтримки Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради і отримав грант. У рамках другого етапу 24 квітня у Палаці студентів ДНУ відбувся конкурсний перегляд творчих номерів учасників фестивалю «Музичне сузір’я України». І, нарешті, 24 червня нам вдалося зібрати величезний концерт на площі перед Палацом студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара за участі переможців та гостей фестивалю для усіх мешканців міста, що завітали цього дня до парку ім. Т. Г.Шевченка.


Приємною несподіванкою гала-концерту став виступ від члена журі фестивалю – Катерини Миколайко, солістки Дніпропетровської обласної філармонії імені Леоніда Когана, викладачки кафедри академічного співу Дніпропетровської академії музики імені М.І. Глінки.

Також для глядачів підготували виступ солістки народної студії сучасного вокалу «Мрія» Палацу студентів ДНУ Світлана Пархомук та Людмила Іщенко, спів яких супроводжував показ моделей в українському вбранні за участі студенток факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства ДНУ: Марії Курінної (УП-20-1), Анастасії Лєпілкіної (УУ-20-1), Вікторії Музики (УП-20-1), Юлії Настич (УА-20-5), Єлизавети Рябцевої (УА-20-4), Олесі Савченко (УП-20-1), Аліни Семенів (УП-20-1), Анни Шарко (УУ-20-1). До речі, Світлана Пархомук, студентка факультету систем і засобів масової комунікації ДНУ, була визнана кращою виконавицею в номінації «Естрадний вокал» на фестивалі «Музичне сузір’я України – 2021».


Не залишилися осторонь і творчі колективи Палацу студентів ДНУ: народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка» (керівник Сергій Жир), народна циркова студія «Радуга» (керівниця Тетяна Золотова), театр танцю La Vie (керівниця Олена Доманська) та танцспортклуб «Ритм» (керівниці Галина Лідовська та Анна Лацис).


Ми щиро вдячні всім учасникам з різних регіонів України за участь у нашому фестивалі. Дякуємо усім причетним до цієї яскравої події за незабутні враження! І висловлюємо особливу подяку конкурсу творчих проєктів «Культурна столиця» 2021 року за підтримки Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради за наше пісенне свято!

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram