Версія для друку

Професорка ДНУ Ірина Аршава отримала до Дня науки почесну відзнаку

Завідувачка кафедри загальної психології та патопсихології Дніпровського національного університету Ірина Аршава отримала відзнаку Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної адміністрації.


Урочисте нагородження науково-педагогічних працівників з нагоди Дня науки відбулося 10 травня в приміщенні Дніпропетровської обласної державної адміністрації за участі заступниці голови облдержадміністрації Ольги Горб.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара вітає докторку психологічних наук, професорку, завідувачку кафедри загальної психології та патопсихології Ірину Федорівну Аршаву з відзнакою Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної адміністрації «За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, вагомий внесок у справу навчання і виховання студентської молоді, розвиток вітчизняної науки, зміцнення науково-технічного потенціалу Дніпропетровщини і України та з нагоди відзначення Дня науки».


Щиро дякуємо Ірині Федорівні за високі професійні досягнення, зичимо реалізації нових задумів та кар’єрного процвітання.

В.о. проректора з наукової роботи
Олег Маренков,
секретар ради молодих учених ДНУ
Катерина Діль


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram