Версія для друку

Наукова бібліотека: сучасна та зручна форма спілкування

Карантин, пандемія, дистанційне навчання не завадили співробітникам наукової бібліотеки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара виконувати основні функції обслуговування читачів. Змінилась лише форма спілкування.

Замовити потрібну літературу можна з домашнього комп’ютера або телефона. До ваших послуг – електронний каталог з цілодобовим доступом.

У руках смартфон і перелік електронних послуг бібліотеки – не гайте часу і замовляйте електронною поштою (librarydnu@gmail.com) потрібну вам літературу!

На ваші замовлення ми відскануємо окремі сторінки монографії, підручника, статтю зі збірника чи часопису і надішлемо копії на вашу електронну адресу.

Будь-яку довідку про наявність літератури для акредитації (атестації), написання наукової, дипломної чи курсової роботи з переліком літератури виконають онлайн фахівці бібліотеки.


Скористайтеся сторінками бібліотеки у Facebook та Instagram для присвоєння шифру УДК монографії, статті, методички, якщо ви знаходитесь далеко від бібліотеки.

А ще перегляньте наші публікації, віртуальні виставки, ролики та екскурсії бібліотекою на нашому сайті.

Усі послуги в науковій бібліотеці безкоштовні!

Користуйтеся електронними послугами – це цікаво та інноваційно.

Наукова бібліотека
ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram