Версія для друку

Абітурієнтам: про ДНУ – вустами студентів

Абітурієнте!

Мрієш вступити до Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, але досі вагаєшся із вибором дисципліни?

Ми допоможемо тобі зробити правильний вибір! ДНУ пропонує тобі 99 освітніх програм за 66 спеціальностями. Як серед них знайти свою?!

Про це тобі докладно і зрозуміло розкажуть наші студенти. Переходь на YouTube-канал ДНУ та дізнайся із перших вуст, як вони обирали свою спеціальність? Чим їм подобається свій факультет і які актуальні профільні дисципліни там вивчають? Які унікальні можливості факультет надає студентам під час навчання та як готує до майбутнього кар'єрного старту?

Сьогодні на всі ці важливі для тебе запитання відповідає Маргарита Гордієвич – студентка факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, яка розповість про спеціальності 014 Середня освіта (Середня освіта: українська мова і література) і 035 Філологія (Українська мова та література). У відео Маргарита дає поради про те, як можна поєднувати навчання і роботу, як успішно паралельно навчатися на двох факультетах. Від Маргарити ти дізнаєшся про попит на ринку праці на фахівців-філологів, про насичене студентське життя та про особливості роботи учителем у школі.


Дивитися розповідь

Ще більше корисних порад від старших колег дивись уже в наступних відео!

Обирай легко! Обирай ДНУ!

Також дивіться:

Максим Чурков – магістр факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, який навчається за спеціальністю 035 Філологія (Германські мови та літератури. Переклад включно) та успішно здобуває фах перекладача з німецької й англійської мов. У відео Максим ділиться досвідом свого навчання за програмою академічного обміну в Університеті Кобленць-Ландау (Німеччина), розповідає про роботу перекладача, вивчення іноземних мов та своє захоплення поезією.


Дивитися розповідь

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram