Версія для друку

Студенти ДНУ – чемпіони України з рогейну

Студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара не перестають тішити нас гарними новинами! Нещодавно, 15-16 травня, в Запоріжжі відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування на дистанціях рогейну 12 годин. Перемогу серед дорослих команд здобула студентка біолого-екологічного факультету майстриня спорту Анна Гуделайтіс.

Також можемо привітати з визначним результатом студента факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Олександра Ткачука, який став другим серед молоді.

Дякуємо тренеру наших призерів Валерію Зверко за вкладені сили та віру в перемогу. Складно навіть уявити, наскільки важко було спортсменам на змаганнях у період антиковідного карантину, тому можна сміливо сказати, що ви – справжні борці! Продовжуйте здобувати призові місця та дивувати нас своїми надбаннями! Адже ви – гордість Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара!

Крім того, ми бажаємо успіху та наснаги нашим спортсменам на чемпіонаті Європи, який відбудеться восени в Естонії. Віримо, що ви зможете і цього разу здобути почесне звання призерів!

Студентка І курсу ФСЗМК Лілія Ященко,
старша викладачка кафедри фізичного виховання та спорту Анна Лопуга


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram