Версія для друку

Абітурієнтам: про ДНУ – вустами студентів

Абітурієнте!

Мрієш вступити до Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, але досі вагаєшся із вибором дисципліни?

Ми допоможемо тобі зробити правильний вибір! ДНУ пропонує тобі 99 освітніх програм за 66 спеціальностями. Як серед них знайти свою?!

Про це тобі докладно і зрозуміло розкажуть наші студенти. Переходь на YouTube-канал ДНУ та дізнайся із перших вуст, як вони обирали свою спеціальність? Чим їм подобається свій факультет і які актуальні профільні дисципліни там вивчають? Які унікальні можливості факультет надає студентам під час навчання та як готує до майбутнього кар'єрного старту?

Першим на всі ці важливі для тебе запитання відповідає Максим Чурков – магістр факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, який навчається за спеціальністю «Філологія (Германські мови та літератури. Переклад включно)» та успішно здобуває фах перекладача з німецької й англійської мов. У відео Максим дає поради, як правильно обрати спеціальність для вступу, а також ділиться досвідом свого навчання за програмою академічного обміну в Університеті Кобленць-Ландау (Німеччина). Дізнайся безпосередньо від нашого студента, чи складно вчитися і складати сесії? Де проходить практика та які практичні знання дає університет? З якого курсу можна знайти роботу за фахом? Чи можливо поєднувати роботу і навчання? І що взагалі потрібно, щоб досягти успіху в професії?

Ще більше корисних порад від старших колег дивись уже в наступних відео!

Обирай легко! Обирай ДНУ!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram