Версія для друку

Команда ДНУ з чирлідингу Star Light – призер чемпіонату України

У квітні в смт Слобожанське пройшов чемпіонат Всеукраїнської федерації чирлідингу та чир-спорту. Місто Дніпро та Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара на цих змаганнях представляла збірна групи підтримки ДНУ Star Light. Дівчата здобули срібло.


Мета заходу – залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, а також розвиток чирлідингу та відбір найсильніших спортсменів до складу збірної команди області та України для участі в міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Організатор змагань – Всеукраїнська федерація чирлідингу та чир-спорту.

Усього було 285 виступів від команд із багатьох міст України: Дніпра, Кам’янського, Магдалинівки, Маріуполя, Павлограда, Покровська, Одеси, Харкова.


Команда ДНУ імені Олеся Гончара Star Light у запеклій боротьбі здобула срібло в номінації Pom Dance Doubles серед дорослих. Конкуренція була неймовірна, але дівчата впоралися на відмінно. Їхня тренерка, старша викладачка кафедри фізичного виховання і спорту ДНУ Анна Лопуга підтримувала дівчат та надихала на перемогу. Вона змогла за роки тренувань виховати чемпіонок, які, впевнені, ще не раз нам доведуть свою майстерність. Ми вітаємо Анастасію Коник та Анастасію Бугайову – учасниць команди та їхню тренерку з перемогою, бажаємо їм сил, наснаги, здоров'я та нових звершень.

Старша викладачка кафедри
фізичного виховання і спорту
Анна Лопуга,
студентка факультету систем
і засобів масової комунікації
Анна Лук'янченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram