Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №4 газети «Дніпровський університет» за 29 квітня 2021 р.:

«ДНУ і ДТРЗ об’єднала історія». ДНУ і Дніпропетровський тепловозоремонтний завод розпочинають спільний проєкт з модернізації експозиції музею заводу, щоб зробити її загальнодоступною для містян. До роботи будуть залучені університетські історики.

«І зашумить вічністю горобинова алея…». Напередодні 75-річного ювілею Миколи Вікторовича Полякова університетський колектив зібрався, щоб вшанувати його пам'ять. Відтепер студентське містечко прикрашатимуть 30 скандинавських горобин на честь ректора ДНУ 1998-2020 рр.

«Я до всіх почуваю любов…». Університетські філологи вшанували письменника, ім’ям якого названо Дніпровський національний університет. Зважаючи на карантинні обмеження, до 103-ї річниці Олеся Гончара вони організували онлайн-флешмоб за участі студентів.

«Харизматичному лідеру фізтеху – 80». З іменем Євгена Олексійовича Джура пов’язані видатні сторінки історії фізико-технічного факультету ДНУ. З нагоди ювілею колеги й учні розповіли про особистий досвід спілкування з авторитетним і цікавим легендарним деканом Є.О. Джуром.

«Сучасний куратор: виклики та можливості». Під час дистанційного засідання Школи молодого куратора, організованого Центром гуманітарних проблем освіти і виховання молоді, викладачі ДНУ поділилися власним досвідом кураторської роботи.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 4 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram