Версія для друку

Студентка ДНУ – призерка Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з міжнародних відносин

Студентка факультету суспільних наук і міжнародних відносин Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Марина Костєєва посіла ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій.


Кафедра міжнародних відносин на чолі із завідувачем професором Ігорем Іщенком відібрала найкращих студентів для участі у Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», другий, фінальний, тур якого проходив у м. Чернівці. Одна з наших учасниць – Марина Костєєва, студентка-третьокурсниця групи СМ-18-2, спочатку посіла ІІІ місце, однак учасників очікувала завершальна конференція, за підсумками якої й мав відбутися остаточний розподіл місць.


І отже, кваліфіковане журі остаточно вирішило присвоїти Марині Костєєвій ІІ місце! Щиро вітаємо нашу студентку з високою відзнакою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт. Науковий керівник Марини – Таміла Грачевська, доцентка кафедри міжнародних відносин. Вітаємо, ми - серед кращих в Україні!

Ігор Іщенко, завідувач
кафедри міжнародних відносин


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram