Версія для друку

Презентуємо освітню програму Інжиніринг механотронних і робототехнічних систем

Фізико-технічний факультет Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запрошує на навчання на кафедру механотроніки за спеціальністю 131 Прикладна механіка.

З 2021 року вступ на цю спеціальність відкрито за новою освітньою програмою – Інжиніринг механотронних і робототехнічних систем, особливістю якої є рівноцінний акцент на трьох основних інженерних компонентах: електричному, механічному та програмуванні. Програма має на меті виховання творчих особистостей, які можуть застосовувати ідеї з різних дисциплін, одночасно орієнтуючись на результати наукових досліджень та використання дослідницької інфраструктури для проєктування сучасних складних інтелектуальних систем.

Випускники нашої кафедри працюють майже в усіх галузях промисловості: робототехніка, автоматизація, приладобудування, машинобудування, автомобілебудування, космічне та аерокосмічне виробництво, біоінженерія, хімічна та текстильна промисловість.

Нашою метою є надання студентам високоякісної інженерної освіти, яка включає як набуття теоретичного, так і практичного досвіду. Кожен з наших викладачів із задоволенням готовий працювати за своєю науковою спеціальністю зі здібними студентами над індивідуальними проєктами. Основними сферами досліджень нашої кафедри є: інтелектуальні та робототехнічні системи, механічні системи, системи керування, акустичні коливання, програмування.

Ми прагнемо, щоб усі наші студенти, окрім отримання власне освіти, напрацьовували командні та лідерські якості, брали активну участь у студентському самоврядуванні, набували досвіду під час проходження виробничих практик та стажувань. Ми віримо, що акцентування цих напрямів дозволить нашим студентам отримати високу кваліфікацію та побудувати надійний фундамент їхнього майбутнього професійного та особистого успіху.

Також у нас є програма магістратури та аспірантури з мехатроніки. Наші магістранти та докторанти публікують результати своїх досліджень у фахових рецензованих інженерних журналах та беруть активну участь у наукових конференціях високого рівня.

Незалежно від того, чи є ви нинішнім чи колишнім студентом, потенційним студентом чи просто відвідувачем, ми завжди будемо вам раді!

Ласкаво запрошуємо до нашої кафедри!

Кафедра механотроніки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram