Версія для друку

Вебінар з іспанською бізнес-школою CESINE

17 березня у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара пройшов вебінар щодо можливостей навчання студентів факультетів економіки та систем і засобів масової комунікації на бакалаврських та магістерських програмах іспанської бізнес-школи CESINE.

Дистанційний вебінар на платформі Office 365 відбувся за ініціативи Хорхе Гутьерреса Бреноси – начальника відділу міжнародних відносин бізнес-школи CESINE (м. Сантандер, Іспанія) та проректора з науково-педагогічної роботи у сфері міжнародного співробітництва ДНУ, професора Михайла Д’яченка. Модераторами від факультету систем і засобів масової комунікації були доцентки Анжела Лященко та Інна Сухенко, від факультету економіки – доцент Вячеслав Сливенко.

Пан Хорхе Гутьеррес Бреноса презентував освітні програми бакалаврів англійською в Cesine Business School:
• промисловий дизайн та мультимедіа;
• журналістика та соціальні мережі;
• реклама, PR та маркетинг;
• управління бізнесом;
• інформаційні технології.

та освітні програми магістрів англійською в Cesine Business School:
• бухгалтерська справа;
• комунікації і цифровий маркетинг;
• маркетинг і комерційне управління.

Хорхе Гутьеррес Бреноса розповів про те, що Cesine Business School – це приватна успішна бізнес-школа, яка була заснована в 1993 році й сьогодні добре відома не тільки в Іспанії, але й по всій Європі та у світі. У Cesine Business School студенти можуть отримати два дипломи – бакалавра і MBA всього за чотири роки, причому тривалість указана з урахуванням проходження обов'язкового стажування в Китаї, США чи Ірландії. На бакалаврських програмах студенти також можуть протягом чотирьох років отримати два дипломи: фірмовий Cesine Business School і британський від London Metropolitan University. Бізнес-школа стала однією з перших в Іспанії, яка запровадила систему Європейських освітніх кредитів: у процесі навчання за бакалаврськими програмами студент отримує до 240 кредитів, та відповідно, його диплом визнається в Європі й світі. Академічні програми білінгвальні (ведуться англійською та іспанською мовами), завдяки чому випускники стають більш затребуваними та конкурентоспроможними на світовому ринку праці, мають можливість розпочати трудову діяльність і в Іспанії, і в англомовній країні. Заняття (лекції, семінари, практики) проводяться в зовсім невеликих групах з активним використанням сучасного технічного обладнання та інновацій, що дозволяє робити навчання максимально ефективним, корисним в умовах сучасного світу. Викладають у бізнес-школі професіонали з великим досвідом практичної роботи, акредитовані для роботи зі студентами.

Студентів дуже зацікавила програма навчання на бакалаврських та магістерських програмах Бізнес-школи CESINE.

Заступник декана факультету економіки
з міжнародного співробітництва та роботи
з іноземними студентами,
доцент Вячеслав Сливенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram