Версія для друку

ДНУ приймає Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімія»

7 квітня на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара проходитиме II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Хімія».

До оргкомітету конкурсу вже подано 30 студентських наукових робіт з 19 закладів вищої освіти України, зокрема, з таких міст: Вінниці, Дніпра, Дрогобича, Івано-Франківська, Житомира, Запоріжжя, Києва, Львова, Миколаєва, Ніжина, Полтави, Рівного, Сум, Одеси, Чернівців. Робоча мова конкурсу – українська.

Представлено конкурсні роботи майже в однаковій кількості з аналітичної, органічної та фізичної хімії, менша кількість робіт присвячена дослідженням з неорганічної хімії. Цікавим є той факт, що близько 15% робіт – це дослідження на перетині різних галузей хімії, наприклад, хімії високомолекулярних сполук і фізичної хімії, неорганічної та фізичної хімії, органічної хімії та хімії високомолекулярних сполук.

II тур конкурсу проводиться у два етапи: рецензування та захист робіт у формі підсумкової науково-практичної відеоконференції на платформі Zoom.

Конкурс відбудеться згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 н.р.» та відповідно до Положення про конкурс (наказ Міністерства освіти і науки України №605 від 18.04.2017 ).

Оргкомітет конкурсу


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram