Версія для друку

У ДНУ пройшов Відкритий кубок ректора з мініфутболу

12 березня у Палаці спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара пройшов відкритий кубок ректора з мініфутболу. Участь у ньому взяли випускники шкіл Дніпропетровської області, серед яких були вихованці Дніпропетровського вищого училища фізичної культури, Дитячо-юнацької спортивної школи №12, ДЮСШ «Інтер», спортивної школи «Дніпро-1», ДЮСШ №7, ДЮСШ №2. Під час проведення заходу дотримувалися усіх санітарно-епідеміологічних норм.

Змагання проводили з метою профорієнтаційної роботи та популяризації здорового способу життя. Кожен учасник турніру зміг зіграти в улюблену спортивну гру, а також дізнатися про історію становлення та розвитку ДНУ, познайомитися зі структурою університету, з факультетами, переліком спеціальностей. Також організатори розповіли про умови вступної кампанії 2021 року, правила прийому документів та реєстрацію електронних кабінетів.

«Ми вперше проводимо такий захід, але хочемо зробити його традиційним, – прокоментував один із організаторів турніру, голова профорієнтаційного бюро ДНУ, доцент юридичного факультету Олександр Сачко. – Сподіваємося, що таким чином зможемо зацікавити багатьох майбутніх абітурієнтів вступати до нашого ЗВО, познайомимо їх зі спеціальностями, які вони можуть опанувати в ДНУ, а також допоможемо їм розібратися з усіма труднощами вступної кампанії. Для цього на захід завітали представники факультетів та приймальної комісії. Ми вдячні тим, хто взяв участь у відкритому кубку ректора. Запрошуємо всіх вступати до Дніпровського національного університету».

Першість у турнірі здобули учні ДВУФК, друге місце посіли представники спортивної школи «Дніпро-1», третє – вихованці ДЮСШ №7. Переможці отримали цінні подарунки, а всі присутні – корисну інформацію та заряд позитиву. Організаторам турніру дякуємо за їхню роботу. Сподіваємося, що подібних заходів у нашій альма-матер стане більше.

Студентка факультету систем
і засобів масової комунікації
Анна Лук’янченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram