Версія для друку

Студенти ДНУ – у фіналі конкурсу «Завтра.UA»

Завершився другий тур конкурсу-2020/21 стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. За його результатами, до фінального туру потрапив 301 конкурсант. Серед них і 15 студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Змагання третього туру відбудуться в онлайн-форматі з 5 по 12 квітня 2021 року. На цьому етапі експерти аналізуватимуть особистісний потенціал учасників відповідно до переліку компетенцій, визначених Фондом Віктора Пінчука. Оцінювання відбуватиметься на основі інтерв’ю, групових дискусій, письмових та усних вправ тощо.

Результати фінального туру конкурсу оголосять у травні-червні 2021 року. Цьогорічних стипендіатів визначатимуть за сумою балів, отриманих у трьох турах. А в червні переможці будуть прийняті до спільноти стипендіатів програми.

Упродовж року стипендіати отримуватимуть щомісячну стипендію розміром 2240 гривень, візьмуть участь у зустрічах Ялтинської європейської стратегії (YES), публічних лекціях з провідними представниками бізнесу, політики та культури, долучаться до проєктів Фонду Віктора Пінчука та PinchukArtCentre.

Бажаємо успіхів нашим представникам та перемоги у конкурсі!

За перебігом конкурсу слідкуйте на офіційному сайті програми, а також на офіційній сторінці програми у Facebook та Instagram.

За матеріалами офіційного сайту «Завтра.UA»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram