Версія для друку

Масляна у Палаці студентів ДНУ

Цього року Масляну Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара святкував майже тиждень. За ці дні Палац з екскурсіями відвідали сім груп школярів.

Працівники Палацу студентів підготували святкову програму для малечі. У центральному холі дітей зустрічав народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка» (керівник Сергій Жир) з яскравим танцем «Вечорниці».

Потім дітлахи познайомилися з історією найстарішої будівлі міста – Потьомкінського палацу і відвідали унікальну галерею «Гетьмани України». Тут на юних відвідувачів чекав майстер-клас із виготовлення оберегу на добробут – ляльки-зерновушки.

Наступною зупинкою став таємний хід, де діти дізналися про найбільшу таємницю Палацу. А в малій залі на гостей чекали справжні українські розваги. Школярі подивилися виступи народного ансамблю фольклорного танцю «Веселка» та народної циркової студії «Радуга» (керівник Тетяна Золотова). Разом із творчими колективами Палацу діти проводжали зиму і зустрічали весну, водячи хороводи навколо опудала Масляної. Ігри, танці, конкурси – все це подарувало малечі гарний настрій! А розповіді про українські традиції розширили кругозір юних екскурсантів.

На вихідні ж, не зважаючи на погоду, народна студія сучасного вокалу «Мрія» (керівники Оксана Рудковська та Людмила Іщенко), ансамбль «Овація» (керівник Владислав Лисан) та народний театр-студія «Маски» (керівник Ігор Трахт) на вході до Палацу студентів дали справжній концерт, проводили для відвідувачів конкурси та розіграші подарунків, дарували гостям позитивні емоції.

Так масштабно, весело і драйвово промайнув тиждень Масляної для працівників Палацу студентів ДНУ та відвідувачів.

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram