Версія для друку

Першість як традиція

Збірна групи підтримки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара «Star Light» здобула перемогу на відкритому чемпіонаті м. Дніпро із черлідингу та чир-спорту.

27 лютого відбувся відкритий чемпіонат м. Дніпро з черлідингу та чир-спорту. Мета заходу – залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, а також розвиток черлідингу та відбір найсильніших спортсменів до складу збірної команди області та України для участі в міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Керівником змагань була Всеукраїнська федерація черлідингу та чир-спорту.

Команді «Star Light», тренером якої є Анна Володимирівна Лопуга – старша викладачка кафедри фізичного виховання і спорту ДНУ, вдалося у запеклій боротьбі здобути золото в номінації «Денс-дует» серед дорослих.

Ми вітаємо Анастасію Коник та Анастасію Бугайову, а також їхню тренерку Анну Лопугу з перемогою. Бажаємо їм нових злетів, сил, наснаги та майбутніх перемог.

Нагадаємо, що це вже не перша перемога дівчат під наставництвом Анни Володимирівни. У березні та вересні 2020 року «Star Light» здобули першість на Кубку України з черлідингу та чир-спорту у номінації «Сherr Dance Doubles» та вибороли золото на чемпіонаті України у номінації «Pom Dance Doubles».

Перемоги завжди надихають, тож рухайтеся до поставленої мети та ніколи не здавайтеся!

Студентка ФСЗМК групи ЗЖ-17-02
Анна Лук'янченко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram