Версія для друку

«Весна іде назустріч вам»

Феєричним шоу до Міжнародного жіночого дня розпочалася весна для університетської родини. У Палаці студентів ДНУ після тривалого карантину й жорстких протиепідемічних обмежень спраглі до виступів артисти показали яскраву програму із чудовою сценографією. Скучили за традиційними університетськими святами й глядачі – багатомісячна робота в онлайн-режимі позбавляє радості «живого» спілкування.

Чудові троянди від університетської профспілкової організації, які дарували усім пані в холі Палацу, одразу створювали святковий настрій, а вишукані фотозони дозволяли перенестися подумки до Венеції або замріятися у хмаринках.

Кожен ліричний виступ знаходив не просто відгук в жіночих серцях, а й конкретних адресаток, адже ведучі шоу – Оксана Рудковська і Павло Живетьєв – присвячували різнобарвні «листівки» нашим факультетам і відділам, що було несподіванкою для глядачок. Приємним сюрпризом стали творчі вітання від колег-чоловіків. Перший проректор ДНУ професор Олег Дробахін у святковій промові відзначив неоціненний внесок доценток і професорок у науковий доробок університету, згадав скільки творчого запалу вимагає педагогічна й методична робота викладачок у дистанційному режимі, зауважив важливість щоденної копіткої праці фахівчинь усіх підрозділів ректорату.

Віршованими рядками власного авторства висловив захоплення колежанками декан історичного факультету професор Сергій Світленко. А проректор з наукової роботи професор Сергій Оковитий віртуозно виконав на баяні «Лібертанго» Астора П’яццолли.

Блискучий талант і щирі емоції дарували глядачкам народна студія сучасного вокалу «Мрія», ансамбль «Овація», народна циркова студія «Радуга», танцспортклуб «Ритм», народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка», шоустудія «Маестро», народний театр танцю «La Vie», та запрошені артисти Роман Корсаков, квартет саксофоністок та Роман Супряга.

Ліричний настрій, святкові враження, щирі компліменти, яскраві світлини і чудові квіти – справжній початок весни в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram