Версія для друку

ДНУ приймає Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі знань Журналістика

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі знань Журналістика цього року проходить на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, на факультеті систем і засобів масової комунікації.

Наразі завершився прийом робіт на участь у конкурсі. Цього року 94 молодих науковця представлятимуть наукові школи 35 українських закладів вищої освіти. Вражаюча географія – на мапі конкурсу представлені потужні класичні університети, політехніки, спеціалізовані заклади освіти столиці, великих міст (Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса, Суми, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Ужгород), університети й інститути обласних та районних центрів (Бердянськ, Вінниця, Житомир, Ірпінь, Кременчук, Луцьк, Ніжин, Полтава, Рівне, Тернопіль, Херсон). Надіслали наукові доробки і студенти Донецького національного університету ім. В. Стуса та Луганського національного університету ім. Т. Шевченка, що виїхали з окупованих територій і завжди активно представляють свої університети на наукових заходах, олімпіадах та конференціях.

За підтримки Інституту модернізації освіти цьогорічний конкурс проводиться дистанційно з огляду на несприятливі пандемічні умови. Це не завадило студентам активно брати участь у Всеукраїнському конкурсі, презентуючи свої роботи за чотирма напрямами: журналістика, видавнича справа, реклама та зв’язки з громадськістю, медіакомунікації. Географічному розмаїттю не поступався і багатий тематичний вибір наукових робіт – із захопленням молоді науковці вивчали сучасний вітчизняний та світовий інформаційний простір, новітні журналістські формати й жанри, соціальні мережі, новації мультимедійних технологій, рекламних та видавничих стратегій.

Галузева конкурсна комісія об’єднала спеціалістів за визначеними напрямами з усієї України, доповнивши потужну картину наукового полілогу. 10 березня рейтинг молодих науковців буде представлено на сайті університету, а 6 квітня у режимі відеоконференції конкурсанти продовжать боротьбу за призові місця під час підсумкової науково-практичної конференції.

Від імені керівництва Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, усіх членів оргкомітету конкурсу бажаємо доброї вдачі та наукових перемог учасникам!

Організаційний комітет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram