Версія для друку

Театрально-музична екскурсія «Кохання. Детективна історія»

14 лютого Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара запросив відвідувачів на незвичайну театрально-музичну екскурсію «Кохання. Детективна історія».

Уперше захід поєднав у собі одразу три напрями: екскурсію з елементами історій життя і кохання відомих історичних постатей, які побували під дахом Потьомкінського палацу, музичні виступи та виставу.

Розпочався вечір зі знайомства з історією Палацу, в яку були вплетені три історії кохання: Григорія Потьомкіна та імператриці Катерини Великої, імператора Миколи ІІ і його дружини Олександри Федорівни, а також акторки німого кіно Віри Холодної та її чоловіка Володимира.

Потім гостей запросили на музичний вечір, який поєднав у собі класичні музичні твори, виконані Тетяною Кротковою (білий рояль) та керівником ансамблю «Овація» Владиславом Лисаном (скрипка), спів у виконанні керівника народної студії сучасного вокалу «Мрія» Людмили Іщенко та розіграш приємних пам’ятних подарунків, який провела сама Катерина Велика, яку зіграла студентка факультету систем і засобів масової комунікації Світлана Пархомук.

Продовжився вечір виставою «Неизвестный квартет»(за п’єсою Дмитра Мінчонка) народного театру-студії «Маски» (керівник заслужений працівник культури України Ігор Трахт).

Така насичена програма подарувала відвідувачам гарний настрій і нікого не залишила байдужим.

Ось так незвичайно, цікаво та незабутньо привітав із Днем закоханих своїх відвідувачів Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Палац студентів ДНУ


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram