Версія для друку

Презентуємо Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара

У новому проєкті телеканалу ОТВ «Вища освіта Дніпра» – детальна розповідь виконувачки обов’язків ректора професорки Ольги Соколенко про Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара для абітурієнтів. Ви ознайомитеся з коротким екскурсом від історії до сьогодення; описом різних спеціальностей та освітніх програм; конкурентними перевагами ДНУ.

Зокрема, Ольга Леонідівна наголосила, що Дніпровський національний університет – це класичний університет, де поєднуються сучасні природничі спеціальності, унікальні для регіону гуманітарні фахи й унікальні для України інженерні спеціальності з ракетобудування.

«ДНУ дає абітурієнтам дійсно унікальний вибір спеціальностей та освітніх програм. Ми пропонуємо вступникам 96 освітніх програм бакалаврського рівня (в межах 66 спеціальностей) та 92 освітні програми магістерського рівня (за 57 спеціальностями). Образотворче мистецтво і дизайн, китайська, японська мови, мікро- та наносистемна техніка, мікробіологія і вірусологія, ландшафтний дизайн, бізнес-аналітика, кібербезпека, харчові технології – усе це і багато інших сучасних, затребуваних спеціальностей і освітніх програм ви можете опанувати в нашому регіоні тільки в ДНУ», – розповіла в.о. ректора Ольга Соколенко. Тільки протягом останніх двох років в університеті відкрито такі нові освітні програми: Історична україністика та прикладна історія; Інжиніринг механотронних і робототехнічних систем; Ракетні двигуни; Екоаналітика та техногенна безпека; Практична психологія; Комп’ютерний інжиніринг і технології автоматизованих виробництв; Функціональні та інтелектуальні матеріали; відкрито набір на спеціальність «Готельно-ресторанна справа».

Вступники можуть дізнатися про цікаве й насичене студентське життя на 14 факультетах ДНУ, університетські заходи, що стають подіями для усього студентства Дніпра, про можливості для академічних обмінів, яких немає в жодному виші регіону. Також Ольга Леонідівна акцентувала увагу на особливостях цьогорічної вступної кампанії, Днях ДНУ, які регулярно проходять в університеті, очікуваних обсягах держзамовлення в цьому році.

Запрошуємо до перегляду програми!

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram