Версія для друку

Новий номер газети «Дніпровський університет»

Читайте у випуску №1 газети «Дніпровський університет» за 27 січня 2021 р.:

«Україна – Ізраїль: місія – налагодити контакт». Під час візиту до ДНУ ізраїльської делегації сторони домовилися про пошук спільних інтересів в академічній, науковій та культурній сферах.

«Стипендії Фонду “Україна” – кращим фізтехівцям». Цього року традиційне грошове заохочення від Благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» отримали семеро студентів фізико-технічного факультету.

«Інноваційний прорив + творчий креатив». У щорічному обласному конкурсі «Студент року Дніпропетровщини» відзначилися шестеро студентів нашого університету і танцювальний клуб «Ритм» Палацу студентів.

«Вічна цінність». Професор Валентин Іваненко ділиться роздумами про культуру поведінки сучасної університетської молоді, форми її самовираження і самоствердження та про те, що культурі ніколи не пізно вчитися, якщо хочеш бути насправді модерним та стильним.

«На вулиці Валер’яна Підмогильного». У лютому українська громадськість відзначатиме 120-річний ювілей видатного письменника Дніпропетровщини Валер’яна Підмогильного. Про власний досвід знайомства із цією багатогранною постаттю розповідає головна бібліотекарка наукової бібліотеки ДНУ Ніна Дьячкова.

Детальніше про ці та інші новини читайте у випуску № 1 газети «Дніпровський університет»

Архів газети

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram